onsdag den 8. oktober 2008

Madkursus

Sidste lørdag var jeg på kursus ved Umahro fra Sundhedsrevolutionen. Fantastisk inspirerende - og fantastisk lækker mad. Nu skal jeg så blot forsøge at få det omsat til min hverdag - men jeg har vældig lyst til at prøve ! Hele tanken er at man ved lidt planlægning kan lave superlækker OG sund mad, uden at bruge timer i køkkenet hver dag. Jeg håber jeg får det lært :-)

Hvis du kunne tænke dig at læse / lære mere, kan jeg fortælle at han fremover vil have opskrifter i " Femina " og at han har en hjemmeside du kan læse på.

Så blev det oktober




Da jeg skrev mit første indlæg, forestillede jeg mig at jeg kunne skrive et indlæg ca 1 x om ugen....men jeg tog fejl. Der er, som det fremgår, jo gået meget længere, men tiden er gået godt. Turen til Fyn var fantastisk. Vejret var pragtfuldt med masser af sol og dejlige oplevelser. Det lejede sommerhus lå lige ved vandet, så da det blæste lidt op, kunne vi faktisk høre bølgebruset helt op til huset.






Jeg tog en masse billeder, men især vandet og høfterne - både dem af sten og dem af træ - er flotte. Det var spændende at se det samme stykke strand i forskelligt vejr; der er stor forskel på farverne. Smukt er det uanset hvad :-)